Knut Andre og Jan Kristoffer oppsummerer filmåret 2015.

Endelig er gutta tilbake med en solid dose filmprat og endelig har de fått sitt eget sted her på Dust of Daylight der de kan presentere sine eminente podcaster. Første podcasten i 2016 er naturlig nok en oppsummering av det året vi nettopp er ferdig med. Knut og Jan prater blant annet om «The End of the Tour», «The Hateful Eight», «The Force Awakens», «Bone Tomahawk», «What We Do In The Shadows» og «Lost Soul» + mye annet filmrelatert stoff.

Anbefaler på det sterkeste å rydde plass for to og en halv time med filmprat om noen av fjorårets aller beste filmer. Du kan høre hele podcasten i spilleren her på siden eller last ned/hør den via iTunes.

Denne podcasten ble først publisert på matineepodcast.tumblr 07.02.16 og er videreformidlet med tillatelse.

SHARE
Forrige artikkelVinterturné med Rod Picott
Neste artikkelChuck Ragan – The Flame In The Flood
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here