Vinterturné med Rod Picott

Rod Picott ga i fjor ut innertieren Fortune, og nå er han i gang med en Europaturné som vil ta ham til England, Irland, Skottland, Nederland Norge og Italia. England er hjemmebane for Rod, og de 17 konsertene i Storbritannia er stort sett utsolgt.

Totalt skal han spille 29 konserter i januar og februar, og Norge får besøk i midten av februar.

I Bergen spiller han huskonsert hos Dust of Daylight Live. Forrige gang vi kjørte huskonsert, så var Austin Lucas på besøk. Da solgte billettene så raskt via jungeltelegrafen at vi aldri rakk å legge dem ut offentlig via bloggen. På knapt to timer var alle plassene fylt opp.

Denne gangen har vi holdt igjen 5 billetter som selges via bloggen. Send en epost live@musikkbloggen.no for videre instruks. Det er først til mølla, og resten av plassene er forlengst utsolgt.

11. februar: Moskus – Trondheim – Billetter

12. februar: Dust of Daylight Huskonsert – Bergen.

13. februar: Huskonsert – Ferkingstad.

15. februar: Buckley’s – Oslo. Info.

Sist Rod besøkte oss låt det slik:

Forrige artikkelFredagsvideo: The Bottle Rockets – The Way It Used To Be
Neste artikkelMatinee Podcast: Filmåret 2015
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here