Fredagsvideo: The Bottle Rockets – The Way It Used To Be

Vi øser på et trailerlass med saftig rock i ukens fredagsvideo. The Bottle Rockets ga ut den glitrende South Broadway Athletic Club i fjor, og nå jobbes det med en konsertfilm med dokumentardel. Konserten er innspilt på High Dive i Champaign, Illinois, og om jeg ikke tar helt feil så ble denne konserten innspilt i forbindelse med 15 års jubileet 2008 ELLER i 2009 (!), i forkant av Lean Forward platen som kom ut i 2009. Det ble snakket litt om på forumer og desslike den gang – men det skjedde aldri noe mer.

Men nå… her er første forsmak fra Welcome To Our Movie: The Bottle Rockets Live & In Person. 

Ha en aldeles fortreffelig fredag, med ørene fulle av gitarlyd…

Forrige artikkelThe Westies – Six On The Out
Neste artikkelVinterturné med Rod Picott
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here