Fredagsvideo: The Bottle Rockets – Welcome To Our Movie

I dag skal jeg rett og slett legge beslag på to timer av livet ditt. Men det blir samtidig to av de beste timene du har hatt foran en skjerm.

For dette er filmen om og med The Bottle Rockets. Det blir hverken bedre eller tøffere enn dette. Spekket med interessante intervjuer, og full av den tøffeste musikken som er laget.

For full enjoyment,
it is recommended
that you please
play this film
LOUD!

Forrige artikkelLucky Lips – Coming Home
Neste artikkelSpilleliste – September 2016
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here