Fredagsvideo: Todd Snider – K.K. Rider/Don’t It Make You Wanna Dance

Dette er YouTubes beste musikkvideo! Todd Snider forteller, demonstrerer og spiller alle rollene i sin fortelling om hvor viktig det er å være på riktig sted til riktig tid. Her er den hysteriske fortellingen om hvordan han ble vokalist i “K.K. Rider” – ispedd låten “Don’t It Make You Wanna Dance”. Og ler du ikke av dette, vel… da burde du ønske deg humor til jul. God fredag!

 

Forrige artikkel“Elvis Presley” – Viva Elvis
Neste artikkelRyan Adams er klar med Cardinals III/IV
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here