Fredagsvideo & ny single: Todd Snider – Just Like Overnight

Vår kjære venn og legende Todd Snider gir oss en start på tacofredagen som er intet mindre en perfekt. Hr. Snider har vært i studio og spilt inn platen Cash Cabin Sessions, Vol. 3, som han slipper 15. mars.

I dag er første singel “Just Like Overnight” klar for verden, og han har til og med laget musikkvideo som slippes idag. Jason Isbell er gjest på låten. 

Platen er, som vi skjønner, innspilt i Cash Cabin Studio, og Snider har gått tilbake til røttene sine. Det er Todd selv, en gitar og et munnspill. En genuin folksinger som gir oss det mange av oss har savnet mens han har rocket med Hard Working Americans.

Vi minner samtidig på at han i oktober slapp min favorittplate med Snider – Songs For The Daily Planet, på vinyl. Den er til salgs i Todds musikkbutikk på internett. Hvis noen i Bergen samtidig har en billig platespiller å selge meg, så kan jeg også få hørt på den når den endelig ankommer… 

Uansett – kos dere med “Just Like Overnight”, det har vi gjort idag. Og ha en fortreffelig tacofredag.

Forrige artikkelKongulerer med dagen!
Neste artikkelFirst listen: Son Volt – Devil May Care
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here