Dette er uten tvil verdenshistoriens beste bootleg.

Todd Snider er en entertainer uten like, og konsertene hans er preget av historier som både er lengre enn låtene hans, og av og til også bedre…
Historiene er som oftes knyttet tett opp mot låtene, slik at de må høres i sammenheng.

Snider har levd et ganske så intenst liv siden han sammen med backingbandet The Nervous Wrecks slo igjennom med «Songs For The Daily Planet» i 1994.

Etter noen år med litt lemfeldig omgang med smertestillende piller, som resulterte i noen år med avhengighet ble han dumpet av både backingband og plateselskap. Han hadde også en liten tur innom fengsel. Snider ble etterhvert gift, og flyttet til Nashville – hvor han, etter eget utsagn, helst bare vil sitte inne i fred og se baseball på tv, jfr. historien rundt «Tomorrow Never Comes». Livet har snudd, og han har fått karrieren på beina igjen gjennom gode plater, blant annet de smått politiske «The Devil You Know» og «Peace Queer».

Todd Snider har hele sin karriere godtatt og oppfordret til at publikum teiper konsertene hans, og deler mellom seg. Det finnes derfor hundrevis av bootlegs med mannen. For en stund siden åpnet han sin egen offisielle bootlegside, der han selger opptak av konsertene sine – tappet fra miksepulten. Han tillater derfor ikke lengre å tappe miksepulten på konserter, men folk kan fortsatt gjøre såkalte publikumsopptak og filme alt hjertet kan lyste.

Live er Snider som sagt Snider et fyrverkeri av fantastiske historier. Og som han sier «I’ve been known to ramble on for more than 20 minutes».

I 2007 fant en smart herre ved navn Rich Willis ut at han skulle samle alle historiene i de lengste kjente versjonene og lage en cd. Som ble til 5 cder. Disse 5 cdene ble så til «Tales From Moodawg’s Tavern». Som er blitt historiens aller beste og morsomste bootleg.

Todd Snider selv ble så inspirert av å høre bootlegen at han har hyret forfatter Dennis Cook til å plukke ut de ti beste og skrive dem ut som noveller.

Absolutt anbefalte spor:
Ballad Of The Kingsmen
Ballad Of The Devils Backbone Tavern
Tillamook County Jail
Vinyl Records
KK Ryder
DB Cooper
Play A Train Song
B-EE RR-U-N
Late Last Night
If Tomorrow Never Comes
Garth Brooks doesn’t smoke dope.
Alright Guy

Vel… strengt tatt er det ingen dårlige spor på disse 5 cdene. Last ned, brenn ut og for all del IKKE hør på dette i bilen, dette er så trafikkfarlig som det kan få blitt. Krampelatter og bilkjøring hører IKKE sammen!

Uansett; her finner du «Tales From Moondawg’s Tavern» – verdenshistoriens beste bootleg. Helt lovlig og godkjent av Todd Snider selv.

Last ned fra Mediafire

Last ned CD1 fra Through The Whiskey Glass
Last ned CD2 fra Through The Whiskey Glass
Last ned CD3 fra Through The Whiskey Glass
Last ned CD4 fra Through The Whiskey Glass
Last ned CD5 fra Through The Whiskey Glass

 

SHARE
Forrige artikkelHercules – Folkefesten Vinstra, 23.07.2010
Neste artikkelMichael McDermott – 620 W. Surf
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

2 COMMENTS

Comments are closed.