Det kan se ut til at Jason Isbell blir en aktiv gitarist i 2012. Jeg har stalket ham på Twitter i et par år, og mannen lever rett og slett PÅ Twitter. Samtidig så gjør det at informasjon om hans mange påfunn dukker opp der inne. Vi kan by på en liten bunke tips om hvor du kan høre Jason Isbell i 2012

Først og fremst så skal han jo produsere American Aquariums nye plate. Dette prosjektet kan du bidra til å Kickstarte, da de trenger penger for å komme igang med innspillingen.

Kasey Anderson er også i gang med ny plate, og han har laget sin helt egen versjon av Kickstarter. Den følgende dialogen utspant seg dessuten på Twitter for noen dager siden:

På slutten av dialogen bedriver de også litt harselas med BJ Barham i American Aquarium.

Og ikke nok med det, for Todd Snider er også i studio for tiden, og denne dukket opp på Twitter for noen dager siden:

2012 tegner altså til å bli et strålende år for fans av god musikk og Jason Isbell…

Forrige artikkelMusikkbloggens julekalender: 7. desember
Neste artikkelMusikkbloggens julekalender: 8. desember
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here