fbpx

Musikkbloggens julekalender: 7. desember

Musikkbloggens julekalender vil by på obskure julesanger fra både kjente og ukjente artister, som stort sett befinner seg i og rundt sjangeren Alt. Country og Americana. Følg med oss hver dag for å høre alt fra Drive-By Truckers og Old 97’s til Kelly Willis og Otis Gibbs fremføre julesanger du mest trolig aldri har hørt før – eller i hvertfall ikke i den tapningen.

Bill Anderson gir oss en variant av vår egen “Julekveld i skogen” med sin egen “‘Po Folks”. En liten historie om de som har det litt trangt før jul, men som likevel tenker på andre før de tenker på seg selv.

Bill Anderson- “‘Po Folks”:
[media id=520 width=650 height=20]

Husk fjorårets store føljetong “10 juleplater du trenger

Resten av årets julekalender finner du her.

Siste artikler

Lest dette?