SniderWalker

En klassiker får æren av å være ukens fredagsvideo. Todd Snider er som kjent en av Dust of Daylights største helter. Og på scenen i denne videoen har han besøk av Jason Isbell og Amanda Shires – der han forteller en av sine Jerry Jeff Walker-historier, og spiller den legendariske «Mr. Bojangles.


Snider var som kjent prest når Jason og Amanda giftet seg. Til Street Roots News fortalte han en gang om bakgrunnen for dette:

«I was ordained. Two friends of mine – songwriters who are on fire right now Jason Isbell and Amanda Shires — they told me they wanted me to marry them. So they made it happen so that I was a reverend. I just got a license one day. At the service I said some stuff and made them married. Now that I have the ability to marry people, I’m available for hire. «

Todd, Jason og Amanda får plutselig besøk på scenen, og for en gangs skyld blir også Todd Snider satt ut…

Videoen inneholder også den herlige kommentaren «I told you to stay in the truck!»

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5QdWpab_kFg[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelPå veien med The Rainmakers – 19. juni
Neste artikkelTrace fyller 20 år
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here