fbpx

Fredagsvideo: Todd Snider & Friends – Mr. Bojangles

SniderWalker

En klassiker får æren av å være ukens fredagsvideo. Todd Snider er som kjent en av Dust of Daylights største helter. Og på scenen i denne videoen har han besøk av Jason Isbell og Amanda Shires – der han forteller en av sine Jerry Jeff Walker-historier, og spiller den legendariske “Mr. Bojangles.


Snider var som kjent prest når Jason og Amanda giftet seg. Til Street Roots News fortalte han en gang om bakgrunnen for dette:

“I was ordained. Two friends of mine – songwriters who are on fire right now Jason Isbell and Amanda Shires — they told me they wanted me to marry them. So they made it happen so that I was a reverend. I just got a license one day. At the service I said some stuff and made them married. Now that I have the ability to marry people, I’m available for hire. “

Todd, Jason og Amanda får plutselig besøk på scenen, og for en gangs skyld blir også Todd Snider satt ut…

Videoen inneholder også den herlige kommentaren “I told you to stay in the truck!”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5QdWpab_kFg[/youtube]

Siste artikler

Lest dette?