Hard-Working-Americans

Hvis vi spør hva det første er som faller deg inn når vi sier Todd Snider, Dave School, Neal Casal , Chad Staehly og  Duane Trucks – så svarer du umiddelbart; det er en gjeng med hardarbeidende musikere. Rett og slett Hard Working Americans. Det tenkte Todd Snider, Dave School, Neal Casal, Chad Staehly og Duane Trucks også. Så de startet bandet Hard Working Americans.

Ukens fredagsvideo er en studiodokumentar fra innspillingen av det nye bandets debutplate, som er lovet i januar 2014.

Vi slenger også på en liten trailer OG den første singelen fra plata. Kan det bli stort bedre? Nei, vi tenkte nesten det…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BE4yM2PoKP0[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5riDmEFh8T8[/youtube]

 

[reverb type=’solosong’ aid=’3666205′ sid=’18824911′ photo=’1′ w=’650′]

SHARE
Forrige artikkelMike Farris til Buckleys
Neste artikkelStein Torleif Bjella – Heim For å Døy
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here