Fredagsvideo: Austin Lucas – Immortal Americans

Austin Lucas slapp mesterverket Immortal Americans tidligere i høst. 
Nå er musikkvideoen fra tittelsporet klar for visning. Regissert av Joey Kneiser, og full av kjente ansikter – så har dette blitt en meget imponerende liten kortfilm satt til musikk av Austin Lucas.

Få med deg Austin som svovelpredikant i denne herlige videoen.

(Kisten er forøvrig ikke den samme som ble brukt i den Kneiser-regisserte “Cherokee” med John Moreland.)

 

Forrige artikkelDoD Sessions: Eliot Bronson
Neste artikkelDoD Sessions: Caleb Caudle
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here