Austin Lucas er for tiden på en omfattende huskonsert-turné i USA for å finansiere sin kommende plate. Og nå i vår tar han turneén med seg til Europa, og i den anledning har vi den store gleden av å by på hele fem huskonserter i Norge.

Spesielt for denne turneén er at alle i publikum i etterkant mottar et opptak av konserten de har deltatt på. 

BILLETTSALGET ER I GANG. Siden dette er huskonserter, så foregår dette via forsalg på vår mailingliste (25/4), og deretter i lukkede Facebookgrupper. MEN – vi er da ikke helt barbarer – så send oss en mail på live@musikkbloggen hvis du ønsker billetter til Bergen, Karmøy, Trondheim eller Oslo – så setter vi deg i kontakt med den lokale arrangør og stue-eier!

For noen uker siden spilte Austin en online huskonsert fra sin egen stue, og presenterte et knippe nye låter som gjør at vi kan garantere at dere kommer til å kose dere på disse konsertene… 

Austin Lucas – Huskonsert-turné 2017:

Torsdag 8. juni – Bergen.

Fredag 9. juni – Åkrehamn på Karmøy.

Lørdag 10. juni – Odda. (Iris blir for anledningen forkledd som en intim stue)

Søndag 11. juni – Trondheim.

Mandag 12. juni – Oslo.

Slik så det ut når han avsluttet forrige huskonsert i Bergen:

 

 

Forrige artikkelAmerican Aquarium går hver til sitt…
Neste artikkelAndrew Combs – Canyons Of My Mind
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here