Austin Lucas - Oslo

Forrige uke spilte Austin Lucas & PJ Bond på The Crossroad Club i Oslo. Vår gode venn Austin tillot oss å filme hele konserten, og i Dust of Daylights Audio/Video-avdeling, avdeling Oslo, så stod Eddie Christiansen klar for å teste ut nytt utstyr i forkant av sommerens omfattende Rainmakers-turné.

Planen er både konserten med Austin Lucas og konserten med John Murry skal ut på vår YouTube-kanal i sin helhet, men inntil redigeringsjobben er gjort, så kan vi by på en liten forsmak fra Eddies lille redigeringsavlukke i gangen i hans sentrumsnære Osloleilighet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dX72s6h2cbY[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelJohn Gorka – Bright Side of Down
Neste artikkelWill Kimbrough – Sideshow Love
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here