Fredag ga David Bowie ut sitt 25. album, “Blackstar”, på fredag. I dag kommer rapportene om at han døde i sitt hjem etter 18 måneders kamp mot kreft.

Nyheten ble først meldt på hans Facebooksider i natt;

DavidBowie

I disse dager, med hackere og desslike som har moro med å leke med folks følelser – så er naturlig nok skepsisen stor.

Men i dag tidlig meldte Sky News det samme, etter å ha fått dette meldt fra Bowies Pr-agent.

Forrige artikkelHank «Bocephus» Williams Jr.
Neste artikkelJeff Porter – Even With The Wind
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here