Fredagsvideo: Endre Olsen og Hestehandlarane – Brunkebekken

Under fjorårets Forvitnelege Countryfestival på Voss, var det urpremiere på Endre Olsen og Hestehandlarane sin store hyllest til Ivar Medaas, til stor jubel fra de fremmøtte og ikke minst undertegnede.

Vi var så heldige at vi fikk filme hele konserten, og med strålende livelyd fra Sprilt i bånn, kunne vi skru sammen (blant annet) denne videoen fra liveshowet i Gamlekinoen på Voss.

I disse dager tar Endre Olsen og Hestehandlarane konseptet med ut på veien, og du finner spillesteder og datoer på Olsens Facebookside.

Forrige artikkelDust of Daylight Sessions: Benedicte Brænden fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2022
Neste artikkelEndre Olsen & Hestehandlarane – Gje meg jorda til bustad
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here