Endre Olsen & Hestehandlarane – Gje meg jorda til bustad

Denne låten var, naturlig nok, et høyt ønske fra en av initativtakerne og hjernene bak bestillingsverket “Ivar Medaas – med jorda til bustad -ein heidringskonsert ved Endre Olsen & Hestehandlarane” fra fjorårets Forvitnelege Countryfestival på Voss.


Halvor J. Sandsdalens tekst og Ivar Medaas’ melodi “Gje meg jorda til bustad”, tolket og vakkert fremført av Endre Olsen & Hestehandlarane åpnet konserten, før vi helt var klare med kameraoppsett og sånt – så videokvaliteten er så som så. Men det låter så flott at dette må deles med verden.

Forrige artikkelFredagsvideo: Endre Olsen og Hestehandlarane – Brunkebekken
Neste artikkelDust of Daylight Sessions: Tove Bøygard
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here