fbpx

Dust of Daylight Sessions: Benedicte Brænden fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2022

Dust of Daylight Sessions: Benedicte Brænden fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2022

Endelig! Tidenes treigeste fødsel er endelig fullendt. Vi har hatt store utfordringer med råmaterialet fra opptakene vi gjorde under høstens Forvitnelege Countryfestival på Voss. Vi har gitt opp restaureringen flere ganger. Men fordi artistene vi inviterte leverte noen aldeles fantastiske sessions, så har vi omsider klart å skru sammen et produkt som vi er fornøyd med!

Første session er Benedicte Brænden, som sammen med bandet sitt bestående av Nikolai Grasaasen, Kristian Frostad & Ørjan Lægreid, gir oss gnistrende versjoner av låtene “Worth My While” og “Prairie Storm”.

Som alltid, en stor takk til lydmagiker Arnulf Østerdal, som denne gangen VIRKELIG måtte jobbe for sin imaginære lønn. Takk også til Den Forvitnelege Countryfestivalen, alle de frivillige, Kringsjå Pensjonat, Robert Kollevåg og Tove Bøygard som lånte bort gitaren sin.

Følg Benedicte på Facebook, og på Spotify.

Siste videoer

Block title