Dust of Daylight Sessions: Benedicte Brænden fra Den Forvitnelege Countryfestivalen 2022

Endelig! Tidenes treigeste fødsel er endelig fullendt. Vi har hatt store utfordringer med råmaterialet fra opptakene vi gjorde under høstens Forvitnelege Countryfestival på Voss. Vi har gitt opp restaureringen flere ganger. Men fordi artistene vi inviterte leverte noen aldeles fantastiske sessions, så har vi omsider klart å skru sammen et produkt som vi er fornøyd med!

Første session er Benedicte Brænden, som sammen med bandet sitt bestående av Nikolai Grasaasen, Kristian Frostad & Ørjan Lægreid, gir oss gnistrende versjoner av låtene «Worth My While» og «Prairie Storm».

Som alltid, en stor takk til lydmagiker Arnulf Østerdal, som denne gangen VIRKELIG måtte jobbe for sin imaginære lønn. Takk også til Den Forvitnelege Countryfestivalen, alle de frivillige, Kringsjå Pensjonat, Robert Kollevåg og Tove Bøygard som lånte bort gitaren sin.

Følg Benedicte på Facebook, og på Spotify.

SHARE
Forrige artikkelVi feirer Kongens bursdag!
Neste artikkelFredagsvideo: Endre Olsen og Hestehandlarane – Brunkebekken
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here