Fredagsvideo: Austin Lucas – Pray For Rain

Austin Lucas’ huskonsert-turné er klappet og klar, og i juni tar han en rundtur i Norge der gullstrupen besøker Bergen, Karmøy, Odda, Trondheim og Oslo. Billettsalget er godt i gang via våre vanlige kanaler i forbindelse med huskonserter.

Hvis du ikke er medlem av vår mailingliste, og dermed gikk glipp av forhåndssalget, så fortvil ikke – du kan sende oss en mail på live@musikkbloggen.no – så setter vi deg i kontakt med lokale arrangører i Bergen, Karmøy, Trondheim og Oslo. Odda har eget, åpent billettsalg.

Vi feirer fredag, og inngangen til en uke med særdeles lovende værutsikter med Austins rykende ferske musikkvideo – den utrolig deilige countrysvisken “Pray For Rain”, hvor han også får vokalt besøk av Lydia Loveless.

Jeg tror vi venter litt med akkurat de regngreiene, men videoen kan vi ta med oss, for den er skikkelig fin. Klikk på playknappen i toppen av saken…

 

Forrige artikkelJoseph Huber – The Suffering Stage
Neste artikkelLørdagsvideo: Jason Isbell – Hope The High Road
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here