Lørdagsvideo: Jason Isbell – Hope The High Road

Vår venn fra Alabama slipper platen The Nashville Sound den 16. juni. Han sniker ut en og annen låt med smakebiter, og det kan jo være noen av dere ikke har fått med dere de to siste.

«Hope The High Road» var låten han slapp i mars, og «Cumberland Gap» kom nå i april.
Førstnevnte ligger i toppen av saken, og under her finner du Cumberland.

Forhåndsbestill The Nahsville Sound hos Big Dipper. (Farget vinyl / vanlig svart vinyl)

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Austin Lucas – Pray For Rain
Neste artikkelGood Time Charlie – Ready To Rumble
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here