Fredagsvideo: Austin Lucas – Alone in Memphis, DoD Live.

I november i fjor spilte Austin Lucas huskonsert i Bergen. Mot slutten av settet inviterte han alle i stuen til å stille seg opp tett i tett i en halvsirkel helt inntil ham, og synge med.

En gjeng nordmenn. Som helst ikke vil at noen skal vie dem oppmerksomhet, og aller minst hvis noen andre ser på. Men DoD Lives fantastiske publikum stilte seg opp, tett i tett – og sang med når de fikk beskjed.

Og på den måten demonstrerer Austin styrken i huskonserter – for hvor vil man ellers oppleve et magisk øyeblikk som dette.

Takk til Ivar Rosenberg som reddet dette opptaket med sitt kamera, når arrangør og kamerafører Letrud heller lot seg oppsluke av musikken. Vi beklager litt dårlig bildekvalitet på de to stativmonterte kameraene som ble stående i mørket innimellom publikum – men håper seerne vil nyte øyeblikket som likevel ble fanget på film.

Forrige artikkelSingel fra Levi Henriksen & Babylon Badlands
Neste artikkelLørdagsvideo: Stonehoney – White Knuckle Wind
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here