murrylucashut

Denne uken er en regelrett kremuke for de som følger Dust of Daylight. Flere av våre favorittartister spiller i Norge denne uken! Norske scener får besøk av både John Murry, Austin Lucas og William Hut.

Onsdag 5/3 spiller John Murry med band på Crossroad Club i Oslo. John besøkte Oslo og Bergen i fjor sommer, og tok samtidig turen innom Dust of Daylight Sessions.

Torsdag 6/3 spiller Austin Lucas på Crossroad Club i Oslo med fullt band. Han besøkte Oslo i fjor, da sammen med Glossary.

Torsdag 6/3 spiller William Hut på Madam Felle i Bergen, 7/3 i Ulvik og 10/3 på Herr Nilsen i Oslo. Konsertene er slippefest for den nye platen April Sky, som har fått strålende mottagelse i norsk musikkpresse – også her på Dust of Daylight.

John Murry på DoD Sessions:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9XlwJtzsb14[/youtube]

 

Austin Lucas – Alone in Memphis:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lJ3kfypdjy8[/youtube]

 

William Hut – Take It Easy:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Otnzo7h9muA[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelStar Anna – Go to Hell
Neste artikkel…mens vi venter på Dereconstructed
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here