Lørdagsvideo: Stonehoney – White Knuckle Wind

Når det er lørdag, så har denne en tendens til å dukke opp i spillelisten.

Dette er ett av mine favoritteksempler på et band som har det godt gammaldags dritgøy på scenen…

I 2010 skrev vi om debutplaten deres Cedar Creek Sessions, en glitrende bilkjøringsplate som fortjener litt ny oppmerksomhet…

Forrige artikkelFredagsvideo: Austin Lucas – Alone in Memphis, DoD Live.
Neste artikkelThe Waco Brothers – Going Down In History
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here