DoD Sessions: Austin Lucas

I starten av juni besøkte Austin Lucas sin “House by House Tour” Norge. Vi tok ham med på en rundtur på Vestlandet, og da vi besøkte Odda tilbrakte vi lørdag kveld på den gamle Smelteverkstomten like ved Odda Sentrum. Den er en utømmelig kilde til gode videobakgrunner – men Austin hadde ikke vært Austin hvis han ikke tok en vri – og når han oppdaget det gjenglemte tivoliutstyret foran Smelteverket så forlangte han å få stå foran dragene og synge tittelsporet fra den kommende platen – låten “Immortal Americans”. 

Låten vil komme på hans nye plate – som han jo samler inn penger til på denne turnéen, og vi fikk en gnistrende versjon, komplett med drager som matcher hans gamle rocker og punkebakgrunn…

Takk til Anders Dahlberg for utlån av gitar, og stødig ansvar for Zoomen.

Forrige artikkelVideopremiere: Kenneth Norum – Dive Into The Ocean
Neste artikkelSpilleliste: Drive Me Crazy
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here