Videopremiere: Kenneth Norum – Dive Into The Ocean

For en måned siden slapp Kenneth Norum sin fantastiske debutskive – Heart On A Sleeve.
I dag har vi gleden av å kunne vise dere den første videoen fra skiva. Norum sin plate er så helstøpt at han kunne for så vidt laget en video til hvilken som helst av de ni solide låtene på plata, men har valgt å gå for den ene singelen, den utrolig fine og fengende låta, «Dive Into The Ocean».

Klokt låtvalg til videoen, som viser rockepoeten fra Skaubygda slik han fremstår når du ser han på en scene. I mine øyne er videoen «spot on» med tanke på stemningen og tråden som utgjør nerven i låta så vel som hele plata.

Nok en gang er det bare å lene seg tilbake og nyte lyden av Kenneth Norum, og inntil du får sett han spille live, så kan du jo alltids se videoen om og om igjen.

Videoen er filmet og regissert av Lars Olav Dybvig.

SHARE
Forrige artikkelSteve Earle – So You Wanna Be An Outlaw
Neste artikkelDoD Sessions: Austin Lucas
Rune Torsteinsen, odøling -67 modell. Har en bakgrunn som dj fra åra rundt 1990 på ei lokal bule hvor blues, sørstatsrock og pubrock sto høyt i kurs. Men selv om bula gikk dukken, så beholdt jeg interessen for musikk. I dag spiller jeg fortsatt gammel Lynyrd Skynyrd og Little Feat. Lone Justice og Maria McKee vil jeg alltid ha med meg. Det samme gjelder for Son Volt og Jason Isbell. Min største hobby og tidstyv er nok jakten på nye og ukjente artister. PS. Jeg liker både country & western.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here