Kenneth Norum har tatt plass i luke 13, og vi kan fortelle at han jobber med oppfølgeren til Hearth on a Sleeve, fra 2017, og Snaxville Sessions som kom ut i 2020 (du får den på vinyl ved å sende en melding til Kenneth på Facebook). Han har dessuten jobbet med en rekke andre som studiotekniker og produsent – blant annet på debuten til Gone North, som vi møtte i luke 2.

Følg Kenneth på Facebook og Spotify, og sjekk ut hans Dust of Daylight Session.

Luke 13: Kenneth Norum

Jeg velger meg Romjulsdrøm, men ikke med Alf Prøysen, men av min gode venn og inspirasjon Amund Maarud. 

Jeg er stor fan av Alf Prøysen og har faktisk en periode jobbet som formidler på Prøysenhuset. Under mitt opphold der kom jeg tett på Prøysens oppvekst og kunstneriske univers, Og jeg har fått en enorm respekt for hans blikk på samfunnet og hverdagslivet. Og det er ei ro over Romjulsdrøm som virkelig får fram julestemningen i meg. 

Grunnen til at jeg har valgt Amund sin versjon er flere, for det første understrekes julestemninga 100 ganger med KORK i ryggen, i tillegg er Amund en fantastisk artist som jeg har enorm respekt for, hans særpreg og egenart gir et friskt preg på denne klassiske visa. I tillegg er både jeg og Amund fra Skogbygda. Så når jeg hører romjulsdrøm på ekte skaubygdsk, da hører jeg julegrantenning på den lokale jokerbutikken, unger i akebakken, en gammal traktor som brøyter snø, fyr i jøtul-ovnen i stua til bestefar og tredjedagsfest på det lokale samfunnshuset.

Og ikke glem Dust of Daylights julespilleliste, der du finner julesanger du ikke ante eksisterte…

Forrige artikkelLuke 12: Julekort fra Benedicte Brænden
Neste artikkelLuke 14: Julekort fra Christine Sandtorv
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here