Vi er halvveis til julaften, og dagens luke tilhører Benedicte Brænden – som i høst slapp godbiten Raging River, som ble meget godt mottatt hos både Dust of Daylight og andre anmeldere. I tillegg fikk vi spilt inn en Dust of Daylight Session med henne, som endelig skal få bli allemannseie i løpet av romjulen.

Du følger Benedicte på Facebook, og på Spotify. Den nye plata finner du hos Big Dipper.

Luke 12: Benedicte Brænden

Hard Candy Christmas – Dolly Parton

Kommer ikke utenom Dolly! 

Dolly Parton og Kenny Rogers sitt julealbum Once Upon A Christmas fra 1984 blir jeg i skikkelig julestemning av. Det er vanskelig å velge én låt, men Hard Candy Christmas er en favoritt. 

Jeg og gjengen min (mann og barn) prøver å feire jul annethvert år i Norge og Australia – har familie både her og der. Jeg er veldig glad i den norske jula med snø og alle tradisjoner som hører med. Men, det er utrolig digg å surfe og henge på stranda i varmen også – litt mindre stress. Jeg sier ja takk, begge deler, egentlig.

Husk å slenge en like på Dust of Daylights julespilleliste, slik at du får med deg nye julelåter vi legger til gjennom desember…

Forrige artikkelÅrets norske album 2022
Neste artikkelLuke 13: Julekort fra Kenneth Norum
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here