DoD Sessions: Kenneth Norum

Kenneth Norum traff noe i hjertene våre med platen Heart on a Sleeve i 2017. Siden den gang har han spilt jevnt og trutt rundt om i Norge – og i april kan du se ham som support på flere av Eliot Bronsons konserter. 

Han er dessuten igang med ny plate, og slipper en singel i disse dager.

I fjor dro vi land og strand rundt med Michael McDermott på slep. En av konsertene var i stuen til vår egen Rune Torsteinsen på Skarnes. Oppvarmer var Kenneth Norum. 

Etter at konserten var slutt, alt var rigget ned, gjestene hadde gått hjem og Michael hadde gått og lagt seg – så fant vi ham sittende på kjøkkenet, der han spilte for et lite men lydhørt publikum bestående av husets innbyggere. 

Vi rigget raskt opp et kamera og en mikrofon (men litt turnétrøtthet må ta skylden for at noen glemte å stille inn fokus på kameraet). Det som ble fanget var likevel så fantastisk fint at vi må dele det med dere!

Kenneth spiller tre låter, «Amsterdam», «Broken Hearts & Traffic Signs» og «Dive Into The Ocean».

Få med deg Kenneth Norum neste gang han er i nærheten. Onsdag 3. april spiller han support for Amund Maarud & Lucky Lips på Rockefeller i Oslo!

Følg ham på Facebook. Besøk Kenneth på nett. Sjekk ut Heart On A Sleeve på Spotify.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Micah Schnabel: New Shoes
Neste artikkelSingel: Kenneth Norum – Throw Your Arms Around Me
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here