Fredagsvideo: Micah Schnabel: New Shoes

Micah er snart klar med ny plate. Den har fått tittelen The Teenage Years of the 21st Century”

Den første singelen heter “New Shoes”, og samboeren Vanessa Jean Speckman får virkelig kjørt seg i videoen som følger singelen. Med seg på låten har han bandet Hey Buddy, som gir det hele en herlig pop-punk vibe som gir deg lyst til å hoppe rundt omtrent som Vanessa Jean gjør…

Det er fredag, og dette er en perfekt fredagslåt. Du kan kjøpe singelen hos Micah

 

Forrige artikkelSon Volt – Union
Neste artikkelDoD Sessions: Kenneth Norum
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here