Mens vi venter på “Sweet Saint Me” fra Two Cow Garage…

Det er kun en måned igjen til Two Cow Garage slipper sitt etterlengtede album “Sweet Saint Me”. De siste par ukene har det vært release av singelen “Lydia”, og på fredag kom videoen ut på nett. Så mens vi venter på “Sweet Saint Me” – som er et fantastisk FANTASTISK album (anmeldelse kommer om et par dager), så kan folket kose seg glugg ihjel med “Lydia”.
Enjoy!

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Rhett Miller – Our Love
Neste artikkelSøndagsvideo: Van Morrison – Days Like This
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here