Fredagsvideo: Rhett Miller – Our Love

Inspirert av siste bandøving, samt det at Rhett Miller er verdens hyggeligste mann, så fortjener han en også å være dagens fredagsvideo.

Siden bandet hans, Old97s og Whiskeytown stadig var i tottene på hverandre (det var vel helst Ryan Adams og livsstilen hans som var i tottene på Old97s og verden rundt) så passer det bra å veie opp en Ryan video med en Rhett video.

Dette er en fantastisk låt fra platen hans “The Instigator”, og er litt spesiell i og med at videoen er klippet sammen fra gamle episoder av den aldeles glitrende tv-serien Veronica Mars (bare spør Mads Eriksen).

Enjoy, god fredag!

Forrige artikkelFredagsvideo: Ryan Adams – Firecracker
Neste artikkelMens vi venter på “Sweet Saint Me” fra Two Cow Garage…
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here