For noen uker siden var Ryan Adams tilbake i England for å spille inn sitt bidrag til konsertserien som de siste årene har blitt filmet i Abbey Road.

Som gjest hadde han med seg Laura Marling – som var en av hovedårsakene til at «Ashes & Fire» ble som den ble.

Ryan forklarer litt av bakgrunnen for dette selv i den første videoen, og deretter gjør han og Laura Marling en usedvanlig vakker versjon av «Oh My Sweet Carolina».

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Og til slutt en lite klipp fra en fantastisk pianoversjon av «New York, New York»

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelGeorge Harrison
Neste artikkelVideo: Henning Kvitnes – Ingen Tid Å Miste
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here