For noen uker siden var Ryan Adams tilbake i England for å spille inn sitt bidrag til konsertserien som de siste årene har blitt filmet i Abbey Road.

Som gjest hadde han med seg Laura Marling – som var en av hovedårsakene til at “Ashes & Fire” ble som den ble.

Ryan forklarer litt av bakgrunnen for dette selv i den første videoen, og deretter gjør han og Laura Marling en usedvanlig vakker versjon av “Oh My Sweet Carolina”.

[media id=509 width=650 height=418]

Og til slutt en lite klipp fra en fantastisk pianoversjon av “New York, New York”

[media id=510 width=650 height=418]

Forrige artikkelGeorge Harrison
Neste artikkelVideo: Henning Kvitnes – Ingen Tid Å Miste
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here