Video: Henning Kvitnes – Ingen Tid Å Miste

Henning Kvitnes kommer med ny plate den 6. januar. Singelen og tittelsporet er nå tilgjengelig på iTunes og videoen hadde premiere på YouTube på lørdag.

Og skal man dømme ut fra de to låtene som er sluppet til nå, så har vår fremste Singer/Songwriter levert nok et fjellstøtt produkt. Det er bare å glede seg til plateslipp og turné i januar. Husk også at neste år kommer den første Little Eden-plata ut på nytt…

Kjøp singelen på iTunes.

 

Forrige artikkelRyan Adams i Abbey Road
Neste artikkelMusikkbloggens julekalender: 1. desember
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here