fbpx
Forsiden Alle poster Nyheter George Harrison

George Harrison

Idag er det 10 år siden George Harrison døde, og i den anledning så tenkte jeg å dele et lite knippe av mine favorittvideoer.

Først og fremst;

“Got My Mind Set On You”:
[media id=503 width=650 height=418]

En fantastisk jamsession, der Carl Perkins lærer gutta rock’n’roll:
[media id=505 width=650 height=418]

“Something”:
[media id=507 width=650 height=418]

Det beste bandet George noen gang spilte i – Traveling Wilburys:
[media id=506 width=650 height=418]

George og Bob, “If Not For You”:
[media id=508 width=650 height=418]

Og her er hele konserten han satte i scene til inntekt for Bangladesh:
[media id=504 width=650 height=418]

Forrige artikkelJohn Moreland – Everything The Hard Way
Neste artikkelRyan Adams i Abbey Road
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

  1. Tak for fin artikel. Findes der nogen større While My Guitar end Bangla Desh’? Den eneste gang, jeg nogensinde har pjækket reelt fra skole var, da filmen kom frem, og jeg gik i biografen hver dagen en hel uge, fordi man kunne få billet kl. 12 for 5 kr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here