Bob Dylan fylte 70 år i går, og vi har allerede feiret dagen i over en uke. I går startet vi også vår lille podcast-serie “Bob’s Boots”, der undertegnede og Ole Reinert Berg-Olsen går gjennom hele Dylans karriere sett fra bootlegene hans.

I dag kommer podcasten til å handle en del om Traveling Wilburys, så hva er vel bedre enn å starte dagen med et knippe videoer med de eminente herrer i det som jo må være tidenes beste supergruppe.

“Handle With Care”:

“Wilbury Twist”

“She’s My Baby”:

“Inside Out”:

“End Of The Line”:

 

Forrige artikkelAmericana Awards 2011, de nominerte er…
Neste artikkelBobWeek: Bønner & Bacon Spesial – Bob’s Boots del2
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here