…mens vi venter på Rough and Rowdy Ways

Så var det en plate i enden av Bob Dylans snedige låtslipp likevel.

Allerede 19. juni får vi servert Bob Dylans første studioalbum med originallåter siden Tempest i 2012. Rough and Rowdy Ways inneholder låtene vi har fått høre de siste ukene – og låtskrivingen til His Bobness virker å være små kommentarer til hans egen historie. Han har flere ganger avvist “profet” posisjonen en del fans ga ham tidlig i karrieren, og det kan jo være det han henviser til i den nye låten som kom i natt; “False Prophet”.

De to tidligere singlene, “Murder Most Foul” og “I Contain Multitudes” har blitt dissikert i småbiter på Dylanforum rundt om på internett – og menigheten vil garantert ha en hyggestund med den nye låten også.

Og 19. juni får de ytterligere 7 låter til å forske på, da Dylans 39ende studioalbum treffer butikkhyllene over hele verden. Hvem hadde ventet det? Vi kan ikke annet enn å si tusen takk, og stille oss i kø ved platehyllen.

De to tidligere singlen kan du lytte til her:

 

Forrige artikkelDoD Sessions: Erica Blinn
Neste artikkelPompel & The Pilts – iLive
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here