DoD Sessions: Erica Blinn

Erica Blinn tok med seg elgitaren, forsterkeren og tok ansvar for å blåse ut all voks som hadde hopet seg opp i ørene våre i løpet av veldig mange rolige og tildels akustiske konserter under fjorårets Americanafest.

Vi ble mildt sagt slått i bakken da hun spilte et knippe låter på Basement East, og jeg må innrømme at vi stod der og var mildt sagt fornøyde med bookingen vi hadde gjort når hun klinte til med «You’re Wrong». Konsensus der vi stod var var enkelt og greit «DEN må vi ha på teip»…

Og det fikk vi noen dager seinere da Erica stakk innom hos oss i East Nashville.
Erica leverte «You’re Wrong». Og ikke bare den, men fire heftige rockelåter som bare måker deg i bakken.

Det vi får høre:

Everything Sucks
I Wish We Had A Screen Door
You’re Wrong
Wild, Wild, Wild

Sjekk ut Erica på Facebook. Sjekk ut nettsiden.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: American Aquarium – en liten Lamentations-oppsummering
Neste artikkel…mens vi venter på Rough and Rowdy Ways
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here