DoD Sessions: Hugh Masterson

Hugh Masterson slapp i fjor sin debut EP Lost + Found, og vi var så heldige å få ham på besøk på verandaen vår i East Nashville under årets Americanafest, takket være vår lokale korrespondent Crystal Rhoten.

Nesten direkte fra det han kalte en “barberingskatatstrofe”, der han ved et uhell barberte vekk sitt kjennetegn – det velpleide skjegget, så gir han oss et sett som virkelig slår gnister – komplett med en Ralph Stanley t-skjorte som er signert av mesteren selv. To ganger!

Masterson er oppvokst i knøttlille Butternut, Wisconsin. En by med like i underkant av 400 innbyggere. Hans musikkinteresserte far spilte store mengder The Band, Stones, Zeppelin, Beach Boys og Lucinda Williams for en Hugh som slukte det hele rått.

Etter at han flyttet til East Nashville, så har han turnert med folk som Anderson East og Margot Price, og hans meget personlige og til tider utleverende tekster er noe vi regner med vil treffe våre kjære lesere rett i hjertet.

Låtene vi får høre er “Small Town”, “Lost+Found”, “Bigger Man”, “Show On The Road” fra EPen Lost + Found, og vi håper dette gir mersmak. 

Sjekk ut Hugh Masterson på www.hughmastersonmusic.com. Følg ham på Facebook. EPen Lost+Found finner du på Spotify.

Takk til Hugh Masterson for et gnistrende sett. Til Crystal for booking. Til Arnulf Østerdal for foto og lyd på settet. Til Tobias Østerdal for nok en strålende lydmiks.
Til turgruppen – Helge, Petter, Willy, Torbjørn og Christian som klappet på riktig sted, til riktig tid.

Forrige artikkelDoD Sessions: Caleb Caudle
Neste artikkelJohan Berggren – For Now I’m Good Right Here
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here