DoD Sessions: Leon III

Leon III består av Andy Stepanian og Mason Brent fra Wrinkle Neck Mules. Når de ikke spiller sammen med sine muldyrvenner, så drar de altså rundt som LeonIII og spiller låter Stepanian følte ikke passet i Wrinkle Neck Mules.

I Nashville hadde de med seg elektriske gitarer, masse lyd – og et veldig godt humør, til tross for at det var veldig sent i seng kvelden før. Veldig sent i seng. De fikk også oppleve den allerede legendariske nevekampen på Basement East kvelden før, og var skjønt enige om at Americanafest har noe for alle.

Vi fikk høre tre låter i stuen vår i East Nashville:

Alberta
This Whisper is Ours
The Saddle & The Ground

To låter hentet fra debutplaten LeonIII, og “This Whisper is Ours” som er helt ny.

Følg Leon III på Facebook og sjekk ut nettsiden deres. Platen Leon III finner du på Spotify.

 

Forrige artikkelDavid Olney 1948-2020
Neste artikkelGill Landry – Skeleton At The Banquet
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here