Bob Dylan – Murder Most Foul

Bob Dylan satt hjemme og tenkte. “Folket der ute sitter hjemme i karantene. De ser på tv. De leser bøker. De ser på Facebook. Jeg tror de er klare for å høre “Murder Most Foul”. Snakk om captive audience.”

Og så slapp han “Murder Most Foul”.

Og den er 17 minutter lang. Og jeg elsker den nesten like høyt som jeg elsker marsipan. Kanskje litt mer, om jeg tenker meg om. Og det sier ikke lite, for de som kjenner meg.

TENK det da, folkens. I disse “alt må klokke inn under 3 minutter” tider så vifter His Bobness denne perlen under nesa vår og sier… “Vil du ha? viiiiil du ha?? du må sitte stille i søtten minutter. men du har tid til det akkurat nå… ”

Og bare lytt på vokalen, på fraséringene, på teksten. Det er helt overjordisk vakkert. Dette er kunst. Dette er et maleri i vokalform.

Hvordan fortjener vi egentlig å puste sammen luft som Bob Dylan?

Forrige artikkelLilly Hiatt – Walking Proof
Neste artikkelDust of Daylight – Shelter Sessions
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here