fbpx

BobWeek: Coverfest – Kasey Anderson

Det er som kjent BobWeek her på bloggen, der vi feirer Bob Dylans 70-årsdag i over en uke. I dag presenterer vi den første i en liten serie med coverversjoner. Først ute er bloggfavoritt Kasey Anderson, som er Dylanfan og som har vurdert å spille inn en plate med sine tolkninger av Dylans låter.

Vi har fått lov å dele to av låtene han allerede har spilt inn som demoer.

Først “Just Like Tom Thumb’s Blues” fra fra “Highway 61. Revisited” – og effektivt gjenopplivet av Neil Young på den store feiringen av Bob Dylans første 30. år som artist. Låten er etter min mening en av de aller aller beste tekstene han noen sinne har skrevet, og her får vi Kasey Andersons versjon.

“Just Like Tom Thumb’s Blues”:

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=false”]http://soundcloud.com/kaseyanderson/just-like-tom-thumbs-blues[/soundcloud]


Låt nummer to er “Mississippi” fra “Love & Theft”, men opprinnelig spilt inn med tanke på “Time Out Of Mind”. Finnes også i et par andre versjoner på “Bootleg Series vol. 8”. Rolling Stone kaller den tidenes 17. beste låt, og sier “A drifter’s love song that seems to sum up Dylan’s entire career, and a rambling classic that ranks up there with “Tangled Up In Blue”.

Men her er den i Kasey Andersons versjon, “Mississippi”:

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=false”]http://soundcloud.com/kaseyanderson/mississippi[/soundcloud]


Siste artikler

Lest dette?