Høstens konserter hos Dust of Daylight Live

Vi venter besøk av fire fantastiske artister i Torbjørns Konserthall i Bergen i høst.

Rod Picott, 28. oktober.

Først ute er Rod Picott. Vår gamle venn fra Iowa, bosatt i Nashville, er en av våre aller største tekst-helter. Han er travelt opptatt med å skrive og spille yatzee, men rekker en tur innom Norge for å spille låter fra den nye platen Tell The Truth and Shame the Devil.

Billettene finner du her. (Det er bare 3 billetter igjen)

Ward Hayden & The Outliers, 31. oktober.

Tidligere var de kjent under navnet Girls, Guns & Glory, og det har gått gjetord om konsertene deres i USA og Oslo i årevis. Endelig skal vi få se dem i fritt løp i Bergen. Fullt band, full kjør, og både rock’n’roll, country og rockabilly i en herlig miks.

Billettene finner du her. (Det er bare 5 billetter igjen)

Robert Smith-Hald, 7. november

Robert Smith-Hald spiller en sjelden konsert i Bergen, og vi gleder oss vilt til å få høre både gamle og nye låter fra denne glitrende låtskriveren og vokalisten. Han har gitt ut et par av våre favorittplater her hjemme, og er for tiden aktuell med singelen “Red Hot Mamma”, som også har et eget øl med samme navn OG en ny bok om nettopp øl. Vi kan garantere god stemning, gode tekster, et band som virkelig vet hvordan det skal låte på en scene – og mest sannsynlig gode øl-anbefalinger underveis…

Billettene finner du her. (Det er 10 billetter igjen)

Caroline Spence, 12. november 2019

Konserten med Caroline er forlengst utsolgt, men vi gleder oss så mye at vi må skryte litt allikevel. Det første artisten vi har på besøk som har Emmylou Harris med på platen sin, og som vil passe veldig bra under Torbjørns signerte bilde av dronningen selv. Carolines nye plate Mint Condition er en av årets aller aller fineste, og vi kan ikke få sagt hvor bra dette blir. Konserten på Arnemoen har fortsatt billetter igjen, om du oppholder deg på Østlandet!

Overraskelse

Og så kommer det en megaoverraskelse i desember :O

Forrige artikkelAmericanafest 2019 – fredag 13. september
Neste artikkelAmericanafest 2019 – lørdag 14 september
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here