Musikkbloggen Hør nå… hør nå! har overlevd 2010, og publisert 203 (204 med dette) artikler og anmeldelser. Som en liten nyttårshilsen og takk for det gamle så slenger jeg ut noen av mine favorittivideoer fra 2010.

Først ute, bandet som ble kåret til Årets Beste Album her på bloggen; Drunk On Crutches. Her med «One Night Stand»:

 

Fantastiske Kasey Anderson, mannen bak TO album på Årets Beste Album – listen. Her med «Sooner/Later».

 

American Aquarium, som leverte fjorårets 9. beste plate – «Small Town Hymns», og en av årets beste låter – «Ain’t Goin’ To The Bar Tonight».

 

Og til slutt, årets comebackkid, Ryan Adams. Her med The Cardinals og en låt fra den nye platen «III/IV», og her er låten han åpner platen med – «Breakdown Into The Resolve»:

SHARE
Forrige artikkelLyd å glede seg til i 2011
Neste artikkelElizabeth Cook – Welder
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

2 COMMENTS

    • Takk for det. Følg med i 2011, mye mer god musikk og jammen ville jeg bli overrasket om det ikke dukket opp en overraskelse eller tre også…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here