To av våre favorittband er snart plateklare. Begge to har teaset oss med fine singler en stund nå – og vi kan friste med noen riktig fjonge fredagssingler fra The Northern Belle og Mighty Magnolias.

The Northern Belle tar turen til Dust of Daylight Live i Bergen den 18. oktober (facebookevent)  

I november kommer den nye platen – og dagens smakebit er en nydelig sak som har fått navnet “Record Player Still On” – som handler om dagen derpå. Etter en fest, etter et brudd, etter et forhold. Rett og slett litt fint og trist på en gang. Vi gleder oss vilt til Bergensbesøk. Billetter finner man på Tikkio.

De er ellers ute på veien i stort sett hele oktober og november, og du kan se turnélisten på Facebooksiden.

 

Jeg kan ikke akkurat legge skjul på at jeg gleder meg veldig til Mighty Magnolias slipper sin nye plate i oktober. Jeg har vært så heldig å få høre hele platen – og der debuten blåste folk i bakken så tror jeg oppfølgeren vil feie eventuelle tvilere grundig overende. 

Singelen “Ain’t On The Run No More” er en deilig sak full av kraft og herlige harmonier. Jeg simpelthen elsker fraseringene i refrenget, og måten det er bygget opp på der mange ville spillet opp tekstlinjer for å få mer stakatto utforming, så flyter refrenget på ordene. Dere skjønner hva jeg mener når dere hører det… 

19. oktober spiller de på Herr Nilsen i Oslo, 20. oktober på Jessheim og 27. oktober er det slippefest på Er-An på Os!

Forrige artikkelRobbie Fulks til Norge i oktober
Neste artikkelFredagsvideo: Kyle Daniel – Hangover Town
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here