Fredagsvideo: Kyle Daniel – Hangover Town

Vår beste oppdagelse under årets Americanafest var nok Kyle Daniel. Vi var heldige nok til å få besøk av Kyle og gitarist Seth Renfrow på vår Dust of Daylight Session – og snart skal vi dele resultatet med dere.

Men inntil videre må dere få kose dere med hans offisielle video «Hangover Town» – en perfekt video for fredagskvelden, lørdagskvelden og på litt lavt volum på søndag.

Kyle jobber med managementet som tok Vintage Trouble opp i toppdivisjonen før de ble hentet av storkanonene – og vi spår en glitrende fremtid for vår nye venn. Noe av egenarten til bandet kommer fra energien og koringen til kompis og gitarist Seth Renfrow – og live har han med seg den svenske gitaristen Daniel Henriksson. Vi lover at dette er tøft, og håper vi får se ham på norske scener i løpet av 2019.

Sjekk ut EPen Kyle Daniel på Spotify. Kyle jobber for tiden med ny plate i Welcome to 1979 i Nashville – vi merker at vi gleder oss!

SHARE
Forrige artikkelSinglefredag: The Northern Belle & Mighty Magnolias
Neste artikkelKåbbåi på NRK P13
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here