Fredagsvideo: Kyle Daniel – God Bless America (Damn Rock’n’Roll)

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen – vår venn Kyle Daniel er det neste store på Americanahimmelen der borte. Kyle og bandet har alt som trengs for å følge i fotsporene til folk som Chris Stapleton, Brent Cobb, Tyler Childers og flere av de han sammenlignes med.

Låten “God Bless American (Damn Rock’n’Roll)” er skrevet sammen med bandkompis Seth Rentfrow – og med gitaristen David Henriksson fra Stockholm som heftig sologitarist så er dette en livekiller uten like. 

Teksten handler om den gang rocken var farlig, og De Voksne prøvde sitt beste for å unngå at den oppvoksende slekt skulle korrumperes av slike skitne musikalske følelser som rocken frembrakte. 

Med Andy Smith på keyboard, Ben Guidry på bass og Pearce Harrison på trommer, så er bandet tight og råtøft. Videoen som er innspilt i Franklin, like utenfor Nashville – og viser bandet i fullt driv. Sammenlignet med å se dem live, så er dog videoen i tammeste laget. Det sier vel bare litt om hvor vilt bra disse gutta er på en scene. 

Den hadde premiere i Rolling Stone denne uken (!!), og er hentet fra den nye EPen What’s There To Say som vi skrev om for et par uker siden. Vi kommer til å høre mye fra denne gjengen fremover!

 

Forrige artikkelUp On The Ranch 2019, Norges nye Americanafestival
Neste artikkelRuby Red & The Moonshine Brothers – Over The Wall
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here