Robbie Fulks til Norge i oktober

Det har gått 5 år siden vi sammen med Honky Tonk Honeys hentet Robbie Fulks til Norge. Den gang var det 6 år siden han sist spilte sin eneste Norgeskonsert – på Bergenfest. Året etter hentet vi ham tilbake for en ny norgesturné. Så slapp han mesterverket Gone Away Backwards, og plutselig hadde han så mye å gjøre i USA at han ikke fikk tid til sin årlige Europaturné. 

Da oppfølgeren Upland Stories ble nominert til to Grammypriser, så fikk karrieren et skikkelig oppsving i USA – og Robbie har stort sett vært på veien med bandet sitt siden. 

Men nå har Rootsy klart å lokke ham tilbake, og i oktober kjører han en rekke solokonserter i Norge. Vi har fått ham til Bergen søndag 28. oktober, og inviterer dere til Statsraaden Bar & Reception ute på Bradbenken for en kveld dere ikke vil glemme.

Vi har sett Robbie live i Nashville de to siste årene, og han låter om mulig enda bedre enn den gang vi filmet videoen i toppen av saken her. Nylig slapp han den digitale samleplaten Revenge of the Doberman, og sammen med Linda Gail Lewis spilte han inn platen Wild! Wild! Wild!, der han er produsent, låtskriver, gitarist og medvokalist. 

Søndag 28. oktober spiller han i Bergen.

Billetter finner du på Tikkio. Mer info på Facebookeventet.

Pass på at du spør etter “I Just Lived A Country Song” fra Doberman/Wild! platene! Just trust us.

Turnélisten ser slik ut:

26. oktober – Grünerløkka Brygghus, Oslo. 
28. oktober – Statsraaden Bar & Reception, Bergen
29. oktober – Arnemoen Gard, Ringebu
31. oktober – Moskus, Trondheim
 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 

Forrige artikkelAnders Dahlberg & The Northern Belle til Bergen
Neste artikkelSinglefredag: The Northern Belle & Mighty Magnolias
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here