Rod Picott Bergen-6

I september får vi endelig besøk av Rod Picott igjen. Fjorårets konsert på Logen Bar var en av årets aller beste konsertopplevelser for undertegnede, og kombinert med den nye platen Hang Your Hopes On A Crooked Nail, så har Hr. Picott begått ikke bare sin beste plate for karrieren – men en plate som ble hyllet av kritikere i USA, og tilbrakte flere uker på Americanalistene der borte.

Høstens rundreise i Norge starter i Bergen, hvor han vil besøke Chagall på Dust of Daylight Live. Deretter går turen til Vea, ærverdige Harpefoss Hotell og til slutt Bonanza i Oslo, før Europaturneen tar ham til Irland, England, Skottland og Italia.

Vi anmeldte Hang Your Hopes On A Crooked Nail i vinter når den kom ut, og skrev også om hans forrige plate Welding Burns. Og skrev følgende om konserten på Logen Bar i fjor høst.

Hvis det er én konsert jeg skal anbefale av hele mitt hjerte i høst, så er det denne. Ikke bare får man en rekke av enormt sterke låter, men Hr. Picott har en utrolig sterk scenenpersonlighet, og er rett ut sagt dritmorsom.

Så møt opp på vår konsert på Chagall den 24. september i Bergen, og på Harpefoss Hotell på Harpefoss.

Billettinfo DoD Live:

Billetter, 24. september – Chagall – kr. 200,-. Konsertstart 20:00. Billetter på live@musikkbloggen og hos Rocade Musikk i Marken.

Billetter, 27. september – Harpefoss Hotell – kr 200,-. Konsertstart 20:00. Billetter hos terje@musikkbloggen.no

Turnéliste:

24. september – DoD Live – Chagall, Bergen – Facebookevent
26. september – Smio, Vea (utsolgt)
27. september – DoD Live – Harpefoss Hotell, Harpefoss – Facebookevent
28. september – Bonanza, Oslo

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0r0TgwR_uIM[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UmnjyRG67es[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q5sdwYx4TMU[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jqLNRAoFNe0[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lzt5kRQEfg4[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelRazorbats – Bring It On
Neste artikkelChristine Sandtorv – Stjerneteller – Dinomaur
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here