Todd Snider er et eget kapittel her på Musikkbloggen, og han er nok en av mine favoritter som har covret Dylan.

Og nå får han æren av å avslutte BobWeek her på Musikkbloggen, som har vart i langt over en uke…

Her får dere et sjeldent opptak av Todd Snider som spiller «Like A Rolling Stone» – og det på piano, og i en fantastisk versjon.

Deretter leverer han «You’re A Big Girl Now» sammen med Big American Taxi.

«Like A Rolling Stone»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


«You’re A Big Girl Now»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelBobWeek: Bob Walkenhorst & Jeff Porter
Neste artikkelThe Margarets er historie…
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here