Caleb Caudle, fredagsvideo og norgesturné

Caleb Caudle starter sin første norgesturné denne uken. Vi kjører dere opp med et knippe videoer som vi setter spesielt stor pris på fra vår venn.

Caleb skal spille en lang rekke konserter i skandinavia i disse dager, og norgesturen starter i Trondheim på søndag. Med seg har han Drew Taylor på gitar, og Mark Miller på bass – som vi kjenner fra Chuck Meads Grassy Knoll Boys – og en lang lang rekke plater og live-acts i Nashville. Det er en ellevilt bra trio som tar turen innom Norge, og du må for all del ikke gå glipp av en av sjangerens aller skarpeste penner og beste vokalister. 

Konsertene kommer naturligvis med Dust of Daylight-garanti om garantert good time to be had by all!

Turnéliste: 

24. mars: Moskus, Trondheim. Billetter.
26. mars: Bergen Live Sessions, Bergen. Billetter
28. mars: The Bull Inn, Bø.
30. mars: Revolver, Oslo. Billetter.
31. mars: Siste Reis, Halden. Facebookevent.

Her finner du resten av turnélisten for Sverige og Danmark.

Så litt flere videoer – det er tross alt fredag!

En av mine all time favorittlåter er «Carolina Ghost»: 

 

Nylig var han i Cash Cabin sammen med et stjernelag, der han fullførte innspillingen av sin neste plate – og vi har kunnet følge prosessen på sosiale medier. I fjor høst spilte han et et knippe av de nye låtene for oss i Nashville – og det lover godt for den nye platen.

 
Crystal filmet hele releasekonserten fra Basement i Nashville, da Caleb slapp Crushed Coins i fjor.

 

Kanskje fjorårets beste låt, fra Crushed Coins

 

SHARE
Forrige artikkelJack Stillwater – Norwegicana
Neste artikkelVideo: Son Volt – Devil May Care
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here